hu en de

Skype 06 (74) 550-406

Megújult a B-system Kft. honlapja!

Egy évtizednyi fennállása óta, a B-system Kft. elérkezettnek érezte az időt, hogy megújítsa honlapját és egy átfogó, széles palettájú portált hozzon létre. Cégünk a Folyamatmenedzsment a könnyűszerkezet-építésben című projektét a GOP-2009.2.2.1 számú pályázat támogatásával valósította meg.

Új funkciók, szolgáltatások
  • Kontrolling folyamatokat támogató rendszer
  • Teljesen új arculat
  • Táv- és csoportmunka rendszer
  • Webáruház megnyitása, működtetése
  • Jobb kapcsolatrendszer kiépítése és ápolása új és meglévő ügyfeleinkkel
  • Átfogó folyamatmenedzsmenti rendszer (CRM rendszer)
  • Beszerzés, logisztikai terület

Átfogó folyamatmenedzsment rendszer kiépítése

A B-system Kft. 1999 óta működik, könnyűszerkezet-építő vállalkozásként. A vállalkozásunk fő profilja az eltelt 10 év alatt nem változott, elsősorban acél csarnoképületek tervezésével, gyártásával, illetve a legyártott csarnoképületek összeszerelésével foglalkozik. A helyszíni szerelés magában foglalja az épületek "öltöztetését" is, úgy mint tetőfedések, alapozási, betonpadló kivitelezési munkákat is elvállalunk.

On-line webáruházat üzemelte-tünk annak érdekében, hogy interneten is elérhető termékinfor-mációt és vásárlást is lebonyolíthassanak ügyfeleink.

A B-system Kft. 40 munkatársa és számos alvállalkozója adatait kezeli táv- és csoportmunka rendszer keretein belül. Ezen felül a beszerzéseinket folyamatosan figyelemmel kísérjük és a raktárszintünk biztonságos szinten tartásához speciális logisztikai rendszert építettünk ki.

Fejlesztéseink során mind inkább törekedtünk meglévő és új ügyfeleink igényeit szem előtt tartani, ezzel is vásárlóink elégedettségét növelni.

A B-system Kft. vadonatúj portálján számos lehetőség nyílik minden ügyfelünk számára, hogy megtekinthesse a Kft. életével és működésével szorosan kapcsolatban álló projekteket, információkat.

Mint 10 évvel ezelőtt, ma is ügyfeleinket tekintjük cégünk legértékesebb és legfontosabb alapelemének, így joggal mondhatjuk azt, hogy az Ön sikere a mi sikerünk is egyben.

Portálunkon számos szolgáltatást vehet igénybe egy egyszerű és ingyenes regisztrációt követően.
Ezek a szolgáltatások mind az Ön, illetve cége kényelmét szolgálják, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban a kívánt termékhez, vagy szolgáltatáshoz jusson.

Tekintse meg folyamatosan bővülő kínálatunkat és kérjen munkatársainktól ajánlatot cége fellendítéséhez még ma!

www.b-system.hu

Belépés
Képgaléria